Hot-selling attractive price SV-666 Neutral silicone sealant to Jordan Manufacturer

Hot-selling attractive price
 SV-666 Neutral silicone sealant to Jordan Manufacturer
 • Hot-selling attractive price
 SV-666 Neutral silicone sealant to Jordan ManufacturerHot-selling attractive price
 SV-666 Neutral silicone sealant to Jordan Manufacturer
 • Hot-selling attractive price
 SV-666 Neutral silicone sealant to Jordan ManufacturerHot-selling attractive price
 SV-666 Neutral silicone sealant to Jordan Manufacturer
 • Hot-selling attractive price
 SV-666 Neutral silicone sealant to Jordan ManufacturerHot-selling attractive price
 SV-666 Neutral silicone sealant to Jordan Manufacturer

Short Description:

Description SV-666 neutral silicone sealant is a neutral curing glue single component, the modulus of the. It is specially designed for windows and doors caulking sealing general plastic doors and windows. It has good adhesion to glass and aluminum alloy, and has no corrosion.   Where  to use It is fit for multiple purpose sealing and bonding applications to form a silicone rubber adhering to adjacent substrates e.g. glass, ceramic, tile, wood and metal.   Key Features 1. 100% silicone 2. Eas...


Product Detail

Attentions

Application

Product Tags

It is a good way to improve our products and service. Our mission is to develop creative products to customers with a good experience for Hot-selling attractive price SV-666 Neutral silicone sealant to Jordan Manufacturer, We are confident to make great achievements in the future. We are looking forward to becoming one of your most reliable suppliers.


Description

SV-666 neutral silicone sealant is a neutral curing glue single component, the modulus of the. It is specially designed for windows and doors caulking sealing general plastic doors and windows. It has good adhesion to glass and aluminum alloy, and has no corrosion.

 

Where  to use

It is fit for multiple purpose sealing and bonding applications to form a silicone rubber adhering to adjacent substrates e.g. glass, ceramic, tile, wood and metal.

 

Key Features

1. 100% silicone

2. Easy to use

3. Waterproofing and weatherproofing

4. Primerless adhesion to most building materials

5. 12.5% movement capability

 

Technical data sheet

Test standard Test project Unit value
Before curing——25℃,50%R.H.
GB13477 Flow, sagging or vertical flow mm 0
GB13477 surface drying time(25℃,50%R.H.) min 30

GB13477

Operating time min 20
  Curing time(25℃,50%R.H.) Day 7-14
Sealant curing speed and operating time will have different with different temperatures and temperature, high temperature and high humidity can make sealant curing speed faster, rather low temperature and low humidity are slower.21 days after curing——25℃,50%R.H.
GB13477 Durometer Hardness Shore A 28
GB13477 The ultimate tensile strength Mpa 0.7
  Temperature stability -50~+150
GB13477 Movement capability % 12.5

 

Certification

JC/T881-2001 12.5E;GB/T14683-2003 12.5E

 

Color

Black,White,Gray

 

Package

300ml in cartridge * 24 per box, 590ml in sausage *20 per box

 

Shelf life

12 months

 

Note

If you want the TDS or MSDS or other details, please contact with our sales person.

 • Previous:
 • Next: • KEO CHỐNG THÂM SILICONE SEALANT GIÁ RẺ CHO NHỮNG KHÁCH HÀNG SỈ

  http://daythunlethanh.com/tin-tuc/keo-nuoc-silicone-chong-tham-gia-si-re-cho-nha-phan-phoi-san-pham.html

  Công nghệ sản xuất keo nước silicone chống thấm giá sỉ rẻ cho nhà phân phối sản phẩm

  Để có thể thu hút sự chú ý của đông đảo khách hàng cũng như nhà phân phối thì chất lượng sản phẩm là điều rất quan trọng. Vì thế cho nên, công ty chúng tôi đã chú trọng đầu tư vào công nghệ sản xuất keo nước silicone chống thấm giá sỉ rẻ cho nhà phân phối sản phẩm.

  Với hệ thống trang thiết bị hiện đại, máy móc tối tân cùng nhà xưởng có diện tích rộng đã tạo nên một quy trình sản xuất keo nước silicone chống thấm giá sỉ rẻ cho nhà phân phối sản phẩm chất lượng nhất. Không quá ngạc nhiên khi các sản phẩm keo nước silicone chống thấm giá sỉ rẻ cho nhà phân phối sản phẩm của công ty chúng tôi có được sự đón nhận của đông đảo khách hàng như hiện nay.Đánh bại các đối thủ cạnh tranh bằng chính chất lượng sản phẩm và cả giá thành sản phẩm.

  Đó chính là một trong những ưu điểm để đưa thương hiệu của công ty đến gần hơn với khách hàng.Thành công và vị thế của các sản phẩm keo nước silicone chống thấm mà công ty chúng tôi sản xuất có sự đóng góp không nhỏ từ chính công nghệ sản xuất tiên tiến mà chúng tôi đang áp dụng.

  Keo nước silicone chống thấm giá sỉ rẻ cho nhà phân phối sản phẩm có chất lượng tốt

  Như đã nói thì keo nước silicone chống thấm giá sỉ rẻ cho nhà phân phối sản phẩm do công ty chúng tôi sản xuất được dựa trên công nghệ hiện đại và tiên tiến nên sản phẩm luôn đạt chất lượng tốt nhất. Không chỉ thu hút khách hàng bằng chính giá thành rẻ mà keo nước silicone chống thấm giá sỉ rẻ cho nhà phân phối sản phẩm còn có độ kết dính rất cao.

  Đồng thời thì keo có khả năng giúp chống thấm hiệu quả cho các công trình. Với tính năng kháng kiềm,chịu mài mòn rất tốt và có thể sử dụng được trên nhiều bề mặt công trình thì sản phẩm này đã khiến không ít khách hàng hài lòng khi lựa chọn.Một điều tuyệt vời nữa là khi lựa chọn keo nước silicone chống thấm giá sỉ rẻ cho nhà phân phối sản phẩm thì khách hàng sẽ có được mức chiết khấu rất cao cũng như các chính sách bán hàng vô cùng hấp dẫn. Đảm bảo sẽ mang lại lợi nhuận và hiệu quả đáng kinh ngạc cho quý khách hàng một khi lựa chọn hợp tác với công ty chúng tôi.

  Nếu khách hàng chọn keo nước silicone chống thấm giá sỉ rẻ cho nhà phân phối sản phẩm thì chúng tôi sẽ có dịch vụ giao hàng tận nơi để mang đến sự tiện lợi và hài lòng nhất cho khách hàng.Chỉ cần nhấc máy và gọi đến số ĐT: 0938.543.050 là quý khách hàng sẽ có cơ hội được tự mình trải nghiệm một chất lượng dịch vụ và chất lượng sản phẩm tốt nhất trên thị trường hiện nay.

  CTY TNHH SX – TM – XUẤT NHẬP KHẨU LÊ THANH
  Địa Chỉ: 11a Lê Duy Nhuận, Phường 12, Quận Tân Bình, Thành Phố Hồ Chí Minh
  CSSX 1 : Số 03 đường số 4A , khu chung cư Vĩnh Lộc B, P. Bình Hưng Hòa B. Q Bình Tân. TP. HCM
  CSSX 2 : C5 / 5B – xã Vĩnh Lộc B – huyện Bình Chánh – TP. HCM
  Hotline – 0938. 543. 050
  Email: daythunlethanh@gmail.com
  Website:daythunlethanh.com

  Related Products

  WhatsApp Online Chat !